ROLLERDISCO Wil je een bedrijfsfeest organiseren met een rollerdisco? Of vind je het leuk om met vrienden of studiegenoten een rollerevent te houden? Dat kan! Wij verhuren onze RSI rollerskates voor elk event door heel het land! Als producent, winkel en verhuurlocatie van de originele RSI rollerskates kunnen wij in elke aanvraag voorzien.

DAGHUUR Je kunt ook RSI rollerskates voor een middagje huren. Rol vanuit onze winkel aan de Witte de Withstraat lekker door het centrum van Rotterdam of skate over het asfalt door het park bij de Euromast. Rollerskaten is een leuke buitenactiviteit om met je kinderen of vrienden te doen!

Is al je twijfel weg, heb je het rollerskaten een paar uurtjes getest en heb je daarna nieuwe RSI rollerskates aangeschaft? Dan krijg je het huurbedrag direct terug.

RSI ROLLERSKATES Het merk RSI is een begrip! Wij hebben onze eigen Quad rollerskates die al vanaf 1978 bestaan. Dit zijn de enige échte rollerskates om heerlijke stukken mee te skaten of om lekker swingend op een rollerdisco te dansen. De laars is van dubbelgelaagd leder, het onderstel is lightweight polycarbonaat en de high rebound wielen zijn voor zowel binnen als buiten.

PRIJZEN

 Huurprijs 1 dag  € 15,- incl. btw per paar inclusief bescherming --> Met de Rotterdampas 50% korting!
 Huurprijs extra dag  € 5,- incl. btw per paar
 Borg rollerskates  € 150,- incl. btw per paar 
 Huurprijs vanaf 10 paar rollerskates  Op aanvraag

 

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via rsi@rsi.nl. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 010-4133000.

Het RSI-team wenst je veel rolplezier!