VERHUUR ROLLERSKATES

Wil je een bedrijfsfeest organiseren met een rollerdisco? Tover je vrijmibo om in een rollerdisco met de originele rollerskates van RSI. Wil je met een groep vrienden of studiegenoten een rollerfeestje houden? Dat kan ook! Wij verhuren onze RSI rollerskates voor elke gelegenheid door heel het land! Als producent en winkel van de originele RSI rollerskates kunnen wij in elke aanvraag voorzien.


Wil je een dagje rollerskaten? Huur de enige echte RSI rollerskates voor een dag. Rol vanuit onze winkel aan de Witte de Withstraat lekker door het centrum van Rotterdam of skate over het asfalt door het park bij de Euromast. Rollerskaten is een leuke buitenactiviteit om eventueel met je kinderen of vrienden te doen!


Ben je na je skatetour verliefd geworden op de rollerskates en wil je zelf ook eigen een paar? Schaf ze gelijk aan en je krijgt het huurbedrag direct terug!


Het merk RSI is een begrip! Wij hebben onze eigen Quad rollerskates die al vanaf 1978 bestaan. Dit zijn de enige échte rollerskates om heerlijke stukken mee te skaten of om lekker swingend op een rollerdisco te dansen. De laars is van dubbel gelaagd leder, het onderstel is lightweight polycarbonaat en de high rebound wielen zijn top voor zowel binnen als buiten gebruik.


PRIJZEN
Huurprijs 1 dag
 € 15,- incl. btw per paar inclusief bescherming
 Met de Rotterdampas 50% korting!
 
Huurprijs extra dag
 € 5,- incl. btw per paar
 
Borg rollerskates
 € 150,- 

Huurprijs vanaf 10 paar rollerskates op aanvraag

Voor vragen of reserveringen zijn wij dagelijks bereikbaar.
010-4133000 /  rsi@rsi.nl