Levering 

Bestellingen geplaatst voor 12:00 uur worden op werkdagen dezelfde dag verzonden met DHL, DPD of PostNL en zijn normaal de volgende dag in huis (als alle producten dezelfde levertijd hebben). 

Zodra u een email heeft ontvangen waarin uw bestelling wordt bevestigd en de betaling is voldaan, zal uw bestelling klaar worden gemaakt om te worden verzonden. Wanneer uw bestelling onderweg is, zal u wederom een email ontvangen.  

 

Leveringsdatum 

Als DHL, DPD of PostNL uw pakket probeert af te leveren en er is niemand aanwezig, zal er een tweede leverpoging gedaan worden op de eerstvolgende leverdag. Wanneer ook deze poging mislukt, zult u een bericht in uw brievenbus ontvangen met informatie waar u het pakket kunt ophalen. U heeft hiervoor één week de tijd. Wanneer u binnen deze termijn het pakket niet ophaalt, zal het worden geretourneerd aan ons. De extra verzendkosten die hieraan verbonden zijn, worden aan u doorberekend.   Zodra wij u bestelling hebben verwerkt en uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u per email een leveringsnummer met een link naar de track en trace service. Hier kunt u uw bestelling volgen.

 

Afhalen 

Afhalen is ook mogelijk bij onze winkel in op de Witte de withstraat 57a, 3012BM Rotterdam.

 

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heb je als klant de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, zul je ons via een e-mail op de hoogte moeten stellen. Het terugsturen van producten is op eigen kosten.

Als je de koopovereenkomst wilt herroepen en het volledige aankoopbedrag terug wilt krijgen, moeten de producten en indien mogelijk de originele verpakking in dezelfde staat worden geretourneerd als bij ontvangst. Dit betekent dat je het product mag testen zoals in een fysieke winkel, zonder het daadwerkelijk in gebruik te nemen.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig is om hun aard en eigenschappen te bepalen. Als het product meer dan dit getest wordt, beschouwen we het als gebruikt, wat betekent dat we alleen een gedeelte of niets van het aankoopbedrag terugstorten, afhankelijk van de handelswaarde van het product. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die zijn tot stand gebracht overeenkomstig specificaties van de koper.

Het product kan op de volgende manieren geretourneerd worden:

  • Ontvangst weigeren, wanneer het pakket geleverd wordt
  • Het pakket terugsturen. Je moet zelf voor de retour-verzendkosten betalen.
  • Zie einde van deze pagina voor modelformulier herroeping.

Ons (retour)adres is:

RSI THE ATTRACTION
Witte de Withstraat 57a
3012 BM Rotterdam

 

Modelformulier voor herroeping:

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

  • Aan: RSI The Attraction

Witte de Withstraat 57a

3012 BM Rotterdam

rsi@rsi.nl
 

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]* herroept/herroepen*:

 

  • ontvangen op:

 

  • [Naam consumenten(en) + ordernummer]:

 

  • [Adres consument(en)]:

 

  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend):

 

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.