Verzendingen en herroeppingsrecht

Bestellen vanuit Nederland

Levertijd:
1-2 werkdagen, tenzij anders vermeld voor de bestelde producten.
Alle bestellingen worden vanuit de winkel in Rotterdam verstuurd.

Verzending:

  • EUR 7,95 thuisbezorgd met DHL Nederland.

Ruilen en retournering:
Bij RSI kun je de koopovereenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van het product herroepen.

Wil je omruilen. Let er op dat je zelf de verzendkosten voor het retour sturen moet betalen.

Hieronder kun je meer lezen over verzending, levertijd en herroepingsrecht.

 

VERZENDINGEN

Tracking
Wanneer je bestelling wordt verstuurd, krijg je automatisch een e-mail met een Track & Trace nummer, die je kunt gebruiken om je verzending te volgen.

 

LEVERTIJD

De verwachte levertijd staat altijd duidelijk vermeld tijdens het bestelproces en op je orderbevestiging. Alle pakketten worden vanuit ons winkel in Rotterdam verstuurd. De levertijd van je bestelling is 1-2 werkdagen(in Nederland), als alle producten op voorraad zijn. Wordt de levertijd langer of loopt je bestelling vertraging op, dan krijg je altijd bericht via e-mail/telefoon.

 

HERROEPINGSRECHT

Bij de aankoop van producten heb je als klant de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, zul je ons via een e-mail op de hoogte moeten stellen.

Als je de koopovereenkomst wilt herroepen en het volledige aankoopbedrag terug wilt krijgen, moeten de producten en indien mogelijk de originele verpakking in dezelfde staat worden geretourneerd als bij ontvangst. Dit betekent dat je het product mag testen zoals in een fysieke winkel, zonder het daadwerkelijk in gebruik te nemen.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig is om hun aard en eigenschappen te bepalen. Als het product meer dan dit getest wordt, beschouwen we het als gebruikt, wat betekent dat we alleen een gedeelte of niets van het aankoopbedrag terugstorten, afhankelijk van de handelswaarde van het product. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die zijn tot stand gebracht overeenkomstig specificaties van de koper.

Het product kan op de volgende manieren geretourneerd worden:

  • Ontvangst weigeren, wanneer het pakket geleverd wordt
  • Het pakket terugsturen. Je moet zelf voor de retour-verzendkosten betalen.
  • Zie einde algemene voorwaarden voor modelformulier.

Ons (retour)adres is:

RSI THE ATTRACTION
Witte de Withstraat 57a
3012 BM Rotterdam

Invoerrechten en BTW

Alle prijzen op de website zijn incl. 21% BTW

 

CREDITEREN

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).

 

BTW TERUGGAVE

Als je een ingezetene bent van een niet-EU-land, en ontving heb een bestelling met BTW (levering naar een land binnen de EU), dan kunt je de BTW terugvorderen. Om dit te doen, moet je ons de originele factuur met stempel van de douane van het land in de EU, dat je verlaat, bij vertrek naar je eigen land. Dit document moet uiterlijk 2 ½ maand, nadat de goederen uit de EU zijn uitgevoerd, bij RSI ontvangen zijn.

Wij rekenen een administratieve vergoeding van 20 euro per factuur, die zal worden afgetrokken van de terug te betalen BTW.