Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in.   Lees meer
Gratis verzending vanaf €49,95*
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis!*
14 dagen retourtermijn

Menu

FAQ

VERZENDINGEN EN HERROEPINGSRECHT

Bestellen vanuit Nederland/België

Levertijd:
1-2 werkdagen, tenzij anders vermeldt voor de bestelde producten.
Alle bestellingen worden vanuit de winkel in Rotterdam verstuurd.

Verzending:

 • GRATIS als je bestelt voor méér dan EUR 100,-- (met DHL).

 • GRATIS als je de bestelling komt ophalen in onze winkel op de Witte de Withstraat 57 te Rotterdam.

 • EUR 4,95 thuisbezorgd met DHL Nederland (alleen bij bestellingen met een orderwaarde onder EUR 100).

 • EUR 7,50 thuisbezorgd met DHL Belgie (alleen bij bestellingen met een orderwaarde onder EUR 100).

 • EUR 19,95 vandaag voor 11:00 uur besteld en betaald(Ideal) is vanavond in huis (maandag t/m vrijdag).

Ruilen en retournering:
Bij RSI kun je de koopovereenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van het product herroepen.

Wil je een andere maat, dan wat je kreeg, dan stuurt RSI gratis een nieuwe maat. Let er op dat je zelf de verzendkosten voor het retour sturen moet betalen.

Hieronder kun je meer lezen over verzending, levertijd en herroepingsrecht.

VERZENDINGEN

Tracking
Wanneer je bestelling wordt verstuurd, krijg je automatisch een e-mail met een Track & Trace nummer, die je kunt gebruiken om je verzending te volgen.


 

BEZORGKOSTEN

Naast de prijs van de producten, worden er alleen verzendkosten berekend. De verzendkosten staan altijd duidelijk tijdens het bestelproces en je orderbevestiging vermeld, die je via e-mail ontvangt.

De verzendkosten zijn gebaseerd op het formaat en gewicht van de bestelling:

 • GRATIS als je bestelt voor méér dan EUR 100,-- (met DHL).

 • GRATIS als je de bestelling komt ophalen in onze winkel op de Witte de Withstraat 57 te Rotterdam.

 • EUR 4,95 thuisbezorgd met DHL (alleen bij bestellingen met een orderwaarde onder EUR 100).

 • EUR 7,50 thuisbezorgd met DHL Belgie (alleen bij bestellingen met een orderwaarde onder EUR 100).

 • EUR 19,95 vandaag voor 11:00 uur besteld en betaald(Ideal) is vanavond in huis (maandag t/m vrijdag).

LEVERTIJD

De verwachte levertijd staat altijd duidelijk vermeld tijdens het bestelproces en op je orderbevestiging. Alle pakketten worden vanuit ons winkel in Rotterdam verstuurd. De levertijd van je bestelling is 1-3 werkdagen, als alle producten op voorraad zijn. Wordt de levertijd langer of loopt je bestelling vertraging op, dan krijg je altijd bericht via e-mail/telefoon.

HERROEPINGSRECHT

Bij de aankoop van producten heb je als klant de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, zul je ons via een e-mail op de hoogte moeten stellen.

Als je de koopovereenkomst wilt herroepen en het volledige aankoopbedrag terug wilt krijgen, moeten de producten en indien mogelijk de originele verpakking in dezelfde staat worden geretourneerd als bij ontvangst. Dit betekent dat je het product mag testen zoals in een fysieke winkel, zonder het daadwerkelijk in gebruik te nemen.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig is om hun aard en eigenschappen te bepalen. Als het product meer dan dit getest wordt, beschouwen we het als gebruikt, wat betekent dat we alleen een gedeelte of niets van het aankoopbedrag terugstorten, afhankelijk van de handelswaarde van het product. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die zijn tot stand gebracht overeenkomstig specificaties van de koper.

Het product kan op de volgende manieren geretourneerd worden:

 • Ontvangst weigeren, wanneer het pakket geleverd wordt

 • Het pakket terugsturen. Je moet zelf voor de retour-verzendkosten betalen.

 • Zie einde algemene voorwaarden voor modelformulier.

Ons (retour)adres is:

RSI THE ATTRACTION
Witte de Withstraat 57
3012 BM Rotterdam

Invoerrechten en BTW

Alle prijzen op de website zijn incl. 21% BTW

Crediteren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument

BTW TERUGGAVE

Als je een ingezetene bent van een niet-EU-land, en ontving heb een bestelling met BTW (levering naar een land binnen de EU), dan kunt je de BTW terugvorderen. Om dit te doen, moet je ons de originele factuur met stempel van de douane van het land in de EU, dat je verlaat, bij vertrek naar je eigen land. Dit document moet uiterlijk 2 ½ maand, nadat de goederen uit de EU zijn uitgevoerd, bij RSI ontvangen zijn.

Wij rekenen een administratieve vergoeding van 20 euro per factuur, die zal worden afgetrokken van de terug te betalen BTW.

 

 

RSI The Attraction - FAQ
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp